Impressum


Drejtor:  
Jeton Ademi

Redaktor: Driton Gajraku
Gazetarë: Egzonë Idrizi, Agon Sinanaj, Genitë Ukaj, Alma Baxhaku, Albina Balaj

Adressa: Rruga | Mustafa Kruja – Prishtinë
Tel: +383 49 230 100
Email: [email protected]
Marketing[email protected]

Portali ORAinfo.net është themeluar në qershor të vitit 2012 nga një grup gazetarësh dhe redaktorësh, që të gjithë me përvojë të gjatë në mediat e Kosovës. Qëllimi i themelimit të portalit është ofrimi i alternativës në marrjen e informatave në mënyrë profesionale dhe në kohë sa më të shpejtë.

© 2012 – 2018 ORAInfo. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.