KEDS ka një njoftim me rendësi – ORAinfo Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet
Lajmet e fundit
12 °C

KEDS ka një njoftim me rendësi

18:13 | 20 Shtator 2018

KEDS-i, të enjten, ka publikuar orarin më të ri për reduktimet me energji elektrike për rajonet e Kosovës ditëve të ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 22.09.2018 në NS 35/10kV Fushe Kosovë do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Miradi e Eperme (Kodi: 15018019) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Miradi e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 24.09.2018 në NS 35/10kV Koliqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Keqekoll Hajkobille (Kodi: 14016004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

3.

Më 24.09.2018 në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV J09 Llukar (Kodi: 13000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:

Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

4.

Më 22.09.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në LP 10 kV.

5.

Më 22.09.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Graqanica 1 (Kodi: 10014004) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Graçanica dhe Padelishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Promontimin e rrjetit.

6.

Më 20.09.2018 në NS 35/10kV Prishtina lll do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Dardania Blloku 9 (Kodi: 10011011) prej orës 23:30 deri në ora 23:40

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Dardanisë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkarkim i daljes.

7.

Më 20.09.2018 në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Nr.23 Hotel Iliria (Kodi: 11000006) prej orës 16:00 deri në ora 16:20

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 4 Llullat, pjesa afër Ilirisë, rr. Gustav Majer dhe Hotel Ilira.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkarkim i daljes.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 22.09.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Skenderbeu, rr.Brigadat (një pjesë), Ujësjellësi i qytetit, Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”,Te Tregu i shtazëve, Viadukti, Ina e vjetër, rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afer Hotel Besiana, Qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq, Ballovci, Qendra, Letanci, Sillosi, Agroproduk –Penuh, Surkishi, Lladofci, Sveqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica, Turuqica, Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Burice, Gllamnik, Llapashtine e ulet, Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë, Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana, Obrança, Peran, Obrança 1, 2, 3, Bradash, Bajqina, Katunishta, Lepaja, Dobratini 1, Ferma e Pulave Peran, Dumnica, Llausha, Doberdoli, Zakut, Kërpimehi, Metehia, Repa, Tashevci, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë, FAN Zahir Pajaziti, Fabrika e polisterit, Euroblloku, NTP “Mullisi”, “Vëllazërimi”, “Laberion”, Elkos Grup, Fabrika e Ambalazhit Plastke, Spitali, Ujësjellësi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Grashtica, Radasheci, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharbani, TS Sharbani,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolla, Prapashtica, Hajkobilla, Dabishevci, Mutivoda dhe Fabrika e Ujit Alpet.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 22.09.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Kodra e trimave 10 (Kodi: 13000005030) prej orës prej orës 9:00 -11:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Nexhmi Llumnica dhe Marie Shllaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Më 22.09.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Kodra e trimave 11 (Kodi: 13000005031) prej orës prej orës 9:00 -11:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Kadri Zeka dhe 27 Nëntori.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 24.09.2018 në NS 35/10kV Shupkovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Betonjera (Kodi: 71074004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gorozhubi, Mile,Plane dhe një pjesë e Zhurit.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

2.

Më 24.09.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Runikut (Kodi: 74000005) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe prej orës 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitaku, Kostërci, Runiku, Baja, Syrigana, Radisheva, Qitaku. Leqini dhe Pemishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve ekzistues me ata të ri.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 24.09.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ferma e Livoqit (Kodi: 63000011) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cernicë, Livoq i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq dhe Dea.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 24.09.2018 në NS 35/10 kV Shterrpca do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Brod Gotovushe (Kodi: 40044005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoc, Viqë, Firaj dhe Brod.

2.

Më 21.09.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërpritet:

Degzimi Gadime e epërme (Kodi: 41000013137, 41000013139, 41000013140, 41000013141, 41000013142) prej orës 09:30 deri në ora 10:00 dhe prej ores 15:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gadime epërme,Vrell.

Dhe Stabilimenti shpërndarës Vrell- Plitkoviq (Kodi: 41000013195, 41000013279) prej orës 09:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Plitkoviqi dhe Gurëthyesi Dino.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Gjakova

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 24.09.2018 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion dhe pastrim i trasesë.

2.

Më 25.09.2018 në TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Acetileni (Kodi: 81000001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Pashë Tepelena, Rr.Armand Pier Pailad, Rr.Bajram Daklani, Rr.Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Rr.Bujar Syla, Rr. Çamëria, Rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Rr.Edit Durham, Rr.Elton Zherka (një pjesë), Rr.Haki Taha, Rr.Halit Asllani, Rr.Isa Boletini, Rr.Ismail Qemali, rr.Jeronim Derada, Rr.Marie Shllaku, Rr.Musa Zajmi, Rr.Nënë Tereza, Rr.Qazim Bakalli, Rr.Rruga Tirana, Rr.Sadedin Shehu, Rr.Shaban Gola, Rr.Skënderbeu, Rr.Tefik Çanga, Rr.Xheladin Hana, Rr.Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontim i shtyllës 10kV.

3.

Më 22, 23.09.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10/0.4 kV Gjakova III (Kodi: 81083016362) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave të tensionit të ulët.

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 24.09.2018 në NS 110/10 kV Istog do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

3.

Më 24.09.2018 në NS 35/10 kV Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV A.Qeshma (Kodi: 50051002) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 2 Korriku, Jarina nga dalja Shtëpia e kulturës,Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 24.09.2018 në NS 35/10 kV Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Dalja III (Kodi: 50051003) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS 4, Pionerve, Sanitasi, Muharrem Shala, Puhovci 3, Ekrem Lluka-Dugagjini dhe Filigran Group.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Më 22.09.2018 në TS 110/10kV Istogu do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Istogu ll (Kodi: 54000007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovci, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, spitali dhe Lugu.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kabllove të reja nëntoksore 10kV.

6.

Më 23.09.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Deqani (Kodi: 53000003) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deçani -qyteti, Deçan KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu .

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e sustës së kurdisjes në ndërprerësit e fuqisë.

7.

Më 22.09.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002 prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: Demonimi i LP i vjetër 10kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 23.09.2018 në NS 35/10 kV Isniqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Parketarja (Kodi: 53057002) prej orës 07:00deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Metaliku.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Komento:

VËREJTJE: ORAinfo mban të drejtën e përzgjedhjes së komenteve që do të publikohen. Komentet që përmbajnë gjuhë të urrejtjes, përmbajnë sharje dhe lëndime, si dhe komentet që nuk ndërlidhen me artikullin në të cilin komentoni, nuk i publikojmë.

Ju faleminderit!