Këto vende nuk do të kenë rrymë në ditët në vazhdim – ORAinfo Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet
Lajmet e fundit
0 °C

Këto vende nuk do të kenë rrymë në ditët në vazhdim

20:14 | 16 Gusht 2018

Kompania për Shpërndarje dhe Furnizim me Energji Elektrike, KEDS, ka njoftuar se në cilat qytete dhe fshatra do të ndërpritet furnizimi me rrymë.

Në njoftim, KEDS tregon edhe arsyet pse do të ndërpritet rryma aty ku do të ndërpritet.

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 17.08.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Gjon Serreqi (Kodi: 13000010055) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Gjon Serreqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos.

2.

Më 19.08.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do te ndërprehet:

Dalja 10 kV J05 Bardhoshi( Kodi: 13000001) prej orës 12:00 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Engineering Guri.

3.

Më 18.08.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Bernica-Montingu ( Kodi: 15019007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bërrnica, NSH Monting dhe Noti.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndërprësit 10 kV.

4.

Më 18.08.2018 në NS 220/35/10 [kV] Podujeve do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 15:00 deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqina, Kërpimehi, Repa, Pollata, Dvorishta, Sllatina, Reqica, Zhitia, Sylevica, Breza, Tërnavici, Murgulla, Zakuti, Metehia dhe Dobërdoli.

Arsyeja e shkyçjes: Punime nga firma Sonar.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.08.2018 në NS 35/10 kV Mazgiti do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Mazgiti (Qyteti)( Kodi: 15019001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakultetin e Gazetarisë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 18.08.2018 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV. Komorani (Kodi: 16023007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovci (një pjesë) dhe Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

3.

Më 20.08.2018 në NS 35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi: 16021004) prej orës 11:00 deri në ora 14:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

4.

Më 20.08.2018 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llapushnik (Kodi: 16023003) prej orës 11:00 deri në ora 14:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleqkë e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

5.

Më 18.08.2018 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fuad Pash Dibra (Kodi: 10011007) prej ores 11:00-11:05 dhe 12:55-13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lagja e muhagjerve.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.08.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Velezha (Kodi:31000030) prej orës 09:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga firma Elektroenergjetika.

2.

Më 19.08.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha (Kodi:31000010) prej orës 09:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve .

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga firma Elektroenergjetika.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.08.2018 në NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e Qytetit (Kodi:30035005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”,Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

2.

Më 20.07.2018 në NS 35/10kV Piranë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi II (Kodi: 30034003) prej orës 10:30 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 20.08.2018 në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Terrnavci (Kodi: 74000012) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë 10kV.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 20.08.2018 në NS 110/10 kV Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV LP Industrial (Kodi: 62000015) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Muharremi Petroll, birraria Hugos, Seperacioni Ardhmeria Topanicë, Ujësjellësi Topanicë, Lindi petroll, Fabrika e bllokave, Seperacioni Tali, Dogana, Borovci, Landi, Fama petroll dhe Shp Arbnori.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

2.

Më 18.08.2018 në NS 35/10 kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm, Draganci i vjetër .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të kalbura.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 20.08.2018 në NS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:

Dalja 10kV Raqë-Moglicë (Kodi: 81083017) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Domenik Përgegaj, rr.Drenica, rr.Minatori, rr. Shote Galica, fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10kV dhe pastrim i trasesë.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.08.2018 në TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 09:00-12:00 dhe prej ores 15:00 -18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevëe Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Sonar dhe Montkomerce. Punime për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë –Gjakova.

2.

Më 18.08.2018 në TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtepia e Kultures (Kodi: 51000018) prej orës 10:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtëpia e kulturës, Te stadoni, rr.TMK, rr.Nëna Terezë dhe rr.Ahmet Xhikolli.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga firma Elmont.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.08.2018 në TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orës 13:30 deri ne ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.”G.Terbeshi”,Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga firma Elektroheta.

Komento:

VËREJTJE: ORAinfo mban të drejtën e përzgjedhjes së komenteve që do të publikohen. Komentet që përmbajnë gjuhë të urrejtjes, përmbajnë sharje dhe lëndime, si dhe komentet që nuk ndërlidhen me artikullin në të cilin komentoni, nuk i publikojmë.

Ju faleminderit!