Vëmendje! Këto vende nuk do të kenë rrymë sipas orarit të ri – ORAinfo Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet
Lajmet e fundit
12 °C

Vëmendje! Këto vende nuk do të kenë rrymë sipas orarit të ri

17:23 | 13 Qershor 2018

KEDS-i, të mërkurën, publikoi orarin më të ri të reduktimeve për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it-Nuk kaNdërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit-Nuk kaNdërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 14.06.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:NS 10kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Lëshimin në punë i LP 10kV .Mirëmbajte të planifikuarMë 18.06.2018 në NS 110/10kV

Prishtina 5 do të ndërprehet:· NS 10kV J9 Llukari (Kodi: 13000004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.Arsyeja e ndërprerjes: Revizion I LP-it 10 kV.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it – Nuk ka ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit-Nuk kaNdërprerje me kërkesë të palëve të treta1.

Më 18.06.2018 në NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet.· Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi: 50052001) prej orës 08:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdimi i punimeve në projekte.

Mirëmbajte të planifikuar1. Më 18.06.2018 në NS 110/10kV

Klina do të ndërprehet:Dalja 10 kV Jashanica (Kodi: 52000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik dhe Jashanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.2.Me 18.06.2018 në NS 35/10kV Gurrakoc do te ndërprehet:Dalja 10 kV Zallaqi (50052003) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gurakoc- Musollët, Gurakoci, Prekalla, Trubohoci, Zabllaqi, Zallqi, Shalonovica, Osojani, Tupeqi, Bllagaq dhe Dreja. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV dhe pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it-Nuk kaNdërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit-Nuk kaNdërprerje me kërkesë të palëve të treta- Nuk ka mirëmbajte të planifikuar1

Më 18.06.2018 në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet. Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 09:00 deri në ora 13:00Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.2.

Më 18.06.2018 në NS 110/10kV

Skenderaj do të ndërprehet:Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 74000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rreci, Gecet, Vojvoda, Manastiri, Lagjja III e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it-Nuk kaNdërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit-Nuk kaNdërprerje me kërkesë të palëve të treta1.Më 14.06.2018 në NS 110/10kV

Gjakova 2 do të ndërprehet:Dalja 10 kV Elektromotori Deva (Kodi: 81000003) prej orës 09:00 deri në ora 10:00Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Rr.Orize, Rruga Londra, Rruga Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.Arsyeja e ndërprerjes:

Kyçja në tension pas pranimit teknik dhe demontimit të shtyllës së drurit.Mirëmbajte të planifikuar

Më 18.06.2018 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:· Dalja 10 kV Beci (Kodi:80080010) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota, Novosella e Epërme, Novosella e Poshtme, Osek Pasha, Palabardhi, Qerimi, Sopoti dhe Trakaniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.FerizajNdërprerje me kërkesë të KOSTT-it-Nuk kaNdërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit-Nuk kaNdërprerje me kërkesë të palëve të treta-Nuk kaMirëmbajte të planifikuar1.Më 18.06.2018 në NS 35/10kV

Ferizaj II do të ndërprehet:· Dalja 10 kV Ujevara (Kodi: 40041011) prej orës 8:00 deri në ora 14:00Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.Arsyeja e ndërprerjes:

Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.2.Më 18.06.2018 në NS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:· Dalja 10 kV Shtërrpca 1 (Kodi: 40044001) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e qyetit -Komuna, Ambulanca, Shtëpia e mallrave.Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.3.Më 18.06.2018 në NS 35/10kV

Shtërrpca do të ndërprehet:· Dalja 10 kV Shtërrpca 2 (Kodi: 40044002) prej orës 11:30 deri në ora 13:00Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Shtërpcës.Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.3.

Më 18.06.2018 në NS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:· Dalja 10 kV Breza (Kodi: 40044003) prej orës 13:00 deri në ora 14:30Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it-Nuk kaNdërprerje me kërkesë të palëve të treta-Nuk kaMirëmbajte të planifikuar-Nuk kaNdërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit1.Më 18.06.2018 në NS 110/35/10kV Prizreni 1 do te ndërprehet:· Lp 35 kV Prizren 1- Zhur (Kodi: 300350) nga ora 08:00 – 10:30Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi, Zhuri, Shkoza, Dobrushta, Milaj, Gorozhubi, Planeja, Vërmica, Kampi Bektel-Enka, Vlashnja, Poslishta, Nasheci, Murademi, Lubiqeva, Leskoveci, Kobaja, Jeshkova, Hoqë e Qytetit, Grazhdaniku, Billusha, Resturant “Kështjella”,”Pompa Benzinës Zhuri”, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”,Vlashna “Fanaj Petroll”, Poslishta, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Dogana, Gurethyesi Tahiri, Restaurant Gurra, Rest. Mifa Bell, Vermica 3, Restorant Vërmica, Restorant Universi, Shkoza 1 dhe Shkoza 2, Gorozhubi, Mile, Plane, Lubovishta, Kukjani, Vranishta, Restelica, Mlika, Glloboqica, Krusheva, Zlipotoku, Orqusha, rr. e Dëshmorëve, rr.e Restelicës, rr.e Brodit, rr. e Radeshës, KFOR-i, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanca e mjeksisë familjare, Gjykata, Zjarrfikësit, HIT Flores, Zgatari Komerci, Blaqi, Brodosana, Buzezi, Kuku, Kuklibegu, Zaplluxha, N.P.T “Mulliri” Buzezi, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit, ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllava, TS-Ujësjëllsi Brezne, Rematex, Frigofood, Fshati Brod, N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikancë, Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radesh, Eurokos HC-Dragash, Perllonka I dhe Perllonka II.Arsyeja e ndërprerjes: Izolimin e kulmit të stabilimentit 35 kV dhe 10 kV në NS 35/10 kV Zhuri.Vërejtje: Në këtë njoftim për shkyçje është edhe një BRE HC “Eurokosi” dhe Dikanca.

Komento:

VËREJTJE: ORAinfo mban të drejtën e përzgjedhjes së komenteve që do të publikohen. Komentet që përmbajnë gjuhë të urrejtjes, përmbajnë sharje dhe lëndime, si dhe komentet që nuk ndërlidhen me artikullin në të cilin komentoni, nuk i publikojmë.

Ju faleminderit!