Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim – ORAinfo Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet
Lajmet e fundit
14 °C

Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

17:51 | 04 Tetor 2017

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.

Kjo është komunikata e plotë nga KEDS, pa ndërhyrje:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.10.2017 në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001)  prej orës 10:30 deri ne  15:30-15:40.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10kV.

2.

Më 06.10.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Nr.27 Normalja (Kodi: 11000010)  prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Labëria 1,2,3, Ilirida 3,5, Bota sot, Normalja Gjin Gazulli, Sofali 1, Bazeni Gërmi, Vila Gërmia, Restoranti Gërmia, Ndriçimi Gërmia, Sofalia 2, Normalja 2, AUK-u, Touk bashçja- Lodrat, Labëria 4,

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjeve rele.

3.

Më 06.10.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Nr.28 Muzeu I (Kodi: 11000011)  prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Muzeu 1,Muzeu 2 dhe rrugët: Avni Rrustemi dhe Mihal Grameno.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjeve rele.

4.

Më 06.10.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Nr.29 Gjyqi 2 (Kodi: 11000012)  prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: “Neë  Co Iliria Hotel” (Përkohësisht).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjeve rele.

5.

Me 06.10.2017 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

·         LP 35 kV Podujevë-Koliq (Kodi: 140000)  prej orës 00:00 deri në orën 00:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani, Nishevci, Sharban, TS Sharban, TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolla, Prapashtica, Hajkobilla, Dabishevci, Mutivoda dhe Fabrika e Ujit Alpet.

Arsyeja e ndërprerjes: Kthimi me furnizim nga LP 35kV Mazgiti shkaku i pastrimit të trasesë  në LP 35 kV.

6.

Më 05.10.2017 në NS 35/10 kV Badovc( Kodi: 100140) do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00-10:10 dhe 15:30-15:40.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Vitia e Marevcit dhe Mareci, Hajvalia. Kishinca, Romi shtylle, Hekurudha, Romi Kulla, Graçanica Vorret, Badovci i Ri, Pompa Ibër Lepenc, Kosomos Deni, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja, Minierat Kishincë, Bejta Komerce, Servisi i policisë, Minierat Kishincë, Pompat e Ujësjellësit Badovc, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme, Shushica, Metaliku dhe Ibër Lepenci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 06.10.2017 në  do të ndërprehet:

·         Ana  0.4kV  e TS10/0.4kV Kodra e trimave 6 (Kodi: 13000005036) i cili furnizohet nga Dalja 10kV Kodra e Trimave 11 (NS 110/10 kV Prishtinë 5)

prej orës 09:00 deri në orën 12:00  si dhe nga ora 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 6, Kodra e  Trimave 10 dhe Kodra e Trimave 11.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos ABC 4×95.

2.

Më 05,06,07.10.2017 në  do të ndërprehet:

·         Ana  0.4kV  e TS10/0.4kV Hekurudha   (Kodi:15018003024) i cili furnizohet nga Dalja 10kV Shtëpia e kulturës (NS 35/10 kV Fushë- Kosovë)

prej orës 09:00 deri në orën 12:00  si dhe nga ora 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni I Trenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos ABC 4×95.

3.

Me 06 dhe 07.10.2017 në  do të ndërprehet:

·         Ana  0.4kV  e TS 10/0.4kV Dobratin 1 (Kodi:14000012153) i cili furnizohet nga Dalja 10kV Letanci (NS 220/35/10 kV Podujevë)

prej orës 09:00 deri në orën 11:00  si dhe nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: lagjja Rekalitë, lagjja Kavrella dhe lagjja e Sejdiajve.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjetin  e ri.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  06.10.2017 në NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Dobrusht – Gorozhup (Kodi: 30035008)  prej orës  10:00 deri në ora  14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gorozhubi, Mile, Plane dhe një pjesë e Zhurit

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

2.

Më  06.10.2017 në NS 110/35/10kV Prizren 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Zhupa (Kodi: 31000026)  prej orës  13:00 deri në ora  14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e ulet, Gornja  selle, Mushnikove, TS Prevalla, hotel Sharri, TS Sat styro, TS Shpia e Bardhë, Sredska, Stajkovci, Bogoshevci dhe Drajqiqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Kurse nga ora 13:00 deri në ora 17:00 do të ndërprehet degëzimi 10kV Lubinjë e Naltë.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drajqiqi, Lubinja e Epërme dhe Lubinja e Poshtme, Mushnikova, TS Prevalla, hotel Sharri, TS Sat styro, restorant Goldi,  Sredska, Stajkovc dhe Bogoshevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave dhe shtrirja  e përçuesit.

3.

Më  06.10.2017 në NS 110/35/10kV Prizren 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Korilla (Kodi: 31000011)  prej orës  12:00 deri në ora  13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: lagja Korilla.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më  06.10.2017 në NS 110/35/10kV Prizren 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Shtëpia e Armatës (Kodi: 31000023)  prej orës 11:000  deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Armata Popullore, Banesat, Asdreni, Mostari dhe Durmish Asllani.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më  05.10.2017 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zahaqi (Kodi: 51000010)  prej orës  12:00 deri në ora  13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e  shtyllave të  tensionit të lartë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  06.10.2017 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Loxha (Kodi: 51000008)  prej orës  10:00 deri në ora  14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha 3, Loxha 2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci i Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i rrjetit, ndërrimi i izolatorëve.

2.

Më  06.10.2017 në NS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV A.Qesma (Kodi: 50051002)  prej orës  11:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 2 Korriku, Jarina nga dalja Shtëpia e kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjeve rele.

3.

Më  06.10.2017 në NS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Dalja III (Kodi: 50051003)  prej orës  12:00 deri në ora  13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ali Pashë Tepelena, Mreti Bardhyl ( shkolla e artit), Xheladin Hana, Xhevat Begolli, Onufri, Bajram Kelmendi, Nëna Terezë dhe Puhovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjeve rele.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më  06.10.2017 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës  09:00 deri në ora  12:00 si dhe nga ora 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çifllaku, Denji, Dobidoli, Guri Kuq, Kazniku, Kramoviku, Polluzha, Rakovina dhe Ratkoci (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 7 Gjakova.

2.

Më  06.10.2017 në NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës  12:00 deri në ora  13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e rrjetit 10kV dhe NS10/0.4kV.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  06.10.2017 në NS 110/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Ponosheci (Kodi: 80080006)  prej orës  10:00 deri në ora  15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe  Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi i LP 10 kV (ndërrimi i izolatorëve, shtyllave, përçuesve, pastrim traseje).

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 06.10.2017 në NS 35/10 kV Magure   do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fshatrat Magure (Kodi:41048002)   prej orës 10:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Magures, Medvevci, Dobraja, Rreze, Blinaja, Qylaga, Poturovci, Torinë Poturovc dhe Gllanica.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Më 07.10.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj II   do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fabrika e Tubave II (Kodi: 40041008)   prej orës 10:30 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesën: Fabrika e tubave

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve toroidal.

3.

Më 07.10.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj II   do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fabrika e Tubave IV (Kodi: 40041010)   prej orës 14:00 deri në orën 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Fabrika e tubave.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve toroidalë.

4.

Më 07.10.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj II   do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ferplast (Kodi: 40041009)   prej orës 12:30 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e tubave.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve toroidalë.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  06.10.2017 në NS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

·         Dalja 6kV Paldenica (Kodi: 42000004)  prej orës  10:00 deri në ora  15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca dhe Dremjaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi i LP 10 kV (ndërrimi i izolatorëve, shtyllave, përçuesve, pastrim traseje).

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më  06.10.2017 në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Petrova (Kodi: 41046002)  prej orës  10:00 deri në ora  14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reqaku (nje pjesë) dhe  Mullopolci.

Arsyeja e ndërprerjes:Kyqja e kabllos nëntokësorë të tensionit të lartë.

2.

Më  08.10.2017 në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Dalja QMI (Kodi: 41000011)  prej orës  09:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh dhe Hospital.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i NS 10/0.4kV.

3.

Më  06.10.2017 në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Dalja Koshare (Kodi: 41046005)  prej orës  13:30 deri në ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kosharë, Lubovc, Gllavicë dhe bizneset në tranzitin Shtime-Koshare.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i NS 10/0.4kV.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  06.10.2017 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Likovci (Kodi: 74000001)  prej orës  10:30 deri në ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzhë, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave të rrjetit me tension  10kV dhe pastrimi i trasesë.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  06.10.2017 në NS 35/10kV Gjilan I do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Mulliri(Fabrika e Bukes- Kualiteti) (Kodi: 60060002)  prej orës  12:00 deri në ora  15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri, Teatri dhe Agrohermeti.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor.

Komento:

VËREJTJE: ORAinfo mban të drejtën e përzgjedhjes së komenteve që do të publikohen. Komentet që përmbajnë gjuhë të urrejtjes, përmbajnë sharje dhe lëndime, si dhe komentet që nuk ndërlidhen me artikullin në të cilin komentoni, nuk i publikojmë.

Ju faleminderit!