Ҫfarë po ndodh në veri të Kosovës? Makinat e KFOR-it nisen për atje

11:53 | 13 Dhjetor 2018

Sot rreth orës 10 të mëngjesit makinat e KFOR-it, janë nisur në drejtim të Leposaviqit.

Mësohet se ka pasur gjithsej rreth 45 makina të tilla.

Këto makina janë parë duke bartur edhe pajisje të cilat shërbejnë për të krijuar barriera, dhe ekskavatorë të ndryshëm, dhe makina ndërtimi.

Të paktën, kështu kanë raportuar mediat serbe.

Komento: