15 meshkuj e 11 femra kanë ardhur në jetë brenda 24 orësh në QKUK

11:03 | 21 Dhjetor 2018

26 foshje kanë ardhur në jetë gjatë 24 orëve të fundit në QKUK.
Prej tyre 15 janë meshkuj dhe 11 femra.

“Në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universtare, brenda 24 orëve, kanë lindur 26 foshnje.

Prej tyre, 15 janë meshkuj dhe 11 femra. 9 lindje janë kryer me operacion, ndërsa 6 gra janë bërë nënë për herë të parë”, thuhet në njoftimin për media.

Komento: