4 vjeçari është i sëmurë, ka nevojë për ndihmën tuaj

22:59 | 05 Maj 2019

Familja Tupella kërkon shërim për djalin.

Familja Tupella nga Kçiqi i Mitrovicës po kërkon ndihmë për shërimin e djalit të tyre.

Ai është 4 vjeçar dhe nuk ka ecur e folur ndonjëherë.

Babai i tij po shpreson që të mbledhë fonde për ta dërguar të birin për shërim jashtë vendit.

Ky është numri i telefonit ku mundeni të kontaktoni babain e fëmiut, 049 876 588.

Komento: