Abi Çarshia dhe VALA lidhin marrëveshje bashkëpinimi – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Abi Çarshia dhe VALA lidhin marrëveshje bashkëpinimi

15:12 | 06 Mars 2019

VALA po vazhdon të përhapë rrjetin anë e mbanë vendit.

Kryeshefi Ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, z. Bedri Istrefi dhe pronari i kompanisë së madhe prizrenase “ABI” ShPK, z. Bahri Fusha, kanë lidhur marrëveshje bashkëpunimi për ofrimin e shërbimeve telekomunikuese.

Kjo marrëveshje bashkëpunimi do të sigurojë shërbime telekomunikuese prepaid dhe postpaid për punonjësit e kësaj kompanie.

Të gjithë punonjësit do të komunikojnë mes vete, por edhe me klientët dhe palët tjera, me pakot e përzgjedhura, që janë shumë të leverdishme dhe atraktive.

Duke ndarë një pikëpamje të përbashkët mbi rëndësinë e komunikimit në zhvillimin e marrëdhënieve biznesore, pronari i kompanisë “ABI” ShPK dhe Kryeshefi Ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, u shprehën tejet të kënaqur me arritjen e marrëveshjes dhe u dakorduan që të zhvillojnë aktivitete bashkëpunuese në aspektin e ofrimit të shërbimeve dhe produkteve të ndryshme.

Kjo marrëveshje për ofrimin e shërbimeve telekomunikuese, por edhe shumë marrëveshje tjera që pritet të lidhen ditëve të ardhshme, janë dëshmi se, Telekomi i Kosovës, Vala mbetet operatori udhëheqës i telefonisë dhe internetit, në vendin tonë.

Komento: