Ariu që po ‘terrorizon’ prizrenasit, FSK me aksion për ta kapur

19:05 | 05 Maj 2019

FSK në aksion për ta kapur Ariun.

Pas raportimeve për dëmet e shkaktuara nga Ariu i Murrmë, Forcat e Sigurisë së Kosovës kanë ofruar ndihmë për menaxhimin e situatës së sigurisë për banorët e fshatit Pouske.

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit ka emëruar një Komision për vlerësimin e masave që duhet të ndërmerren për mbrojtjen e banorëve dhe pasurisë së tyre.

“FSK i është përgjigjur pozitivisht kësaj kërkese dhe sot një ekip nga njësia ndërlidhëse e saj për reagim në rastet e krizave së bashku me disa anëtarë të komisionit të formuar nga MMPK/AMMK, kanë dalë në vendin e ngjarjes”.

“Gjatë analizës së situatës dhe shqyrtimit të nevojave, banorët e fshatit kanë propozuar që zgjidhja me e mirë për te tejkaluar situatën do të ishte ndërrimi i lokacionit për ariun e murrmë”.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin e plotë të Agjencionit për Mbrojtjen e Mjedisit në Facebook.

Komento: