Arkitekturë e veçantë në penthouset e Linda Premium Residence – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Arkitekturë e veçantë në penthouset e Linda Premium Residence

10:14 | 29 Mars 2019

Linda Premium Residence është ndër projektet më madhore që po realizohet në kryeqytet nga Al l Trade Center.

Ky kompleks afaristo-banesor gjendet buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe qendrën, me qasje të lehtë në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.

Projekti shquhet për arkitekturën pasi që ka zgjidhje të bollshme për ata që duan të jetojnë në këtë kompleks.
Linda Premium Residence është burim i arkitekturës në kryeqytetin e Kosovës dhe si i tillë është objekti më modern i banimit që po ndërtohet në vend.

Tipet e penthouse në Linda Premium Residence mund të bëhen të juajat. Kanë pamje mahnitëse që përfshinë të gjithë kryeqytetin duke ofruar eksperiencë të jashtzakonshme të jetesës.

Një karakteristikë e cila është mjaft e popullarizuar “Terracat e mëdha” në komplekset në perëndim tashmë janë duke u ndërtua në penthouse të Linda Premium Residence me pamje spektakolare për dallim nga penthouse të rendomtë në kryeqytet.

Penthouse i cili iu pëlqen mund të bëhet i juaji me mundësi afatgjate financimi nga NLB Banka.

Jo rastësisht ky kompleks po krahasohet me komplekset si në Evropë dhe kështu Linda ka marrë epitetin si ajka arkitekturore e Prishtinës.

Rehatia është një pike e padikuskutueshme kur flitet për Linda Premium Residencën, aty ku jo vetëm kushtet janë ideale, por edhe karakteristikat e ndërtimit janë botërore.

Për më shumë informata rreth kompleksit Linda Premium Residence nga Al Trade kontaktoni në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127,+383(0)49 318 676.

Info altradecenter.com

altradecenter com

Komento: