“Azra” po martohet? Aktorja zbulon gjithçka për martesën e saj

13:09 | 09 Maj 2019

Ajo ka thënë se unaza që mban nuk ka asnjë domethënie.

Alina Boz, aktorja e njohur e serialit “Mos ma lësho dorën” i cili është duke u transmetuar më ekranin e RTV 21 është pjesë e pandashme e mediave roze në Turqi.

Së fundmi, për të është shkruar shumë se ajo këtë vit do të martohet me partnerin e saj, Mithat Can Ozer.

Gjtihçka filloi nga momenti kur aktorja filloi ta mbante një unazë në gishtin e fejesës.

Mirëpo, “Azra” të gjitha këto i ka mohuar ajo ka thënë se lajmet rreth martesës nuk janë aspak të vërteta dhe gjithashtu unaza që ajo po mban, është thjesht një unazë pa ndonjë domethënie të veçantë.

“Mos ma lësho dorën” është njëri ndër serialet më të shikuara të Turqi.

Në këtë serial luajn aktorë të njohur, të cilët me rolet e tyre shumë shpejt kanë arritur që t’i rrëmbjenë zemrat e publikut.

Komento: