Bastisen gjashtë lokacione për mish të dyshimt në Pejë – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Bastisen gjashtë lokacione për mish të dyshimt në Pejë

18:38 | 22 Shkurt 2019

Skandalet me mishin e prishur kanë mbizotëruar në vendin tonë.

Prokuroria Themelore e Pejës njofton se sot = në kuadër të planit për luftimin e shitjes se produkteve të dëmshme ushqimore, me kërkesë të kësaj prokurorie dhe koordnimit me Policinë e Kosovës, përkatësisht Stacionin Policor në Pejë, janë bastisur 6 (gjashtë) lokacione të cilat dyshohet se merren me këtë lloj veprimtarie.

Gjatë kësaj bastisja në të cilën kanë marrë pjesë edhe zyrtarët e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, janë sekustruar dhe shkatërruar rreth 1,600 kg mish, për të cilat palët nuk posedonin leje përkatëse dhe nuk i plotësonin kushtet adekuate higjienike.

Prokuroria Themelore në Pejë është e përkushtuar në luftimin e kriminalitetit dhe kërkon nga të gjithë ata që kanë informacione për ushtrimin e veprimtarive ilegale t’i paraqesin në organet e hetuesisë.​

Komento: