Bedri Istrefi zgjidhet Kryeshef Ekzekutiv i Telekomit – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Bedri Istrefi zgjidhet Kryeshef Ekzekutiv i Telekomit

13:48 | 22 Shkurt 2019

Bedri Istrei është zgjedhur Kryeshef Ekzektutiv i Telekomit të Kosovës.

Drejtorëve i Telekomit të Kosovës Sh.A., në mbledhjen e fundit, unanimisht ka vendosur që për pozitën e Kryeshefit Ekzekutiv të Telekomit të Kosovës të zgjidhet Bedri Istrefi.

Kjo përzgjedhje është bërë pas një procesi shumë transparent, të udhëhequr nga Komisioni i caktuar nga Bordi i Drejtorëve të Telekomit të Kosovës Sh. A. dhe në përputhje të plotë me ligjin për ndërmarrjet publike.

Fillimisht, ky Komision ka përzgjedhur kandidatët në listën e ngushtë dhe pas intervistimit të tyre ka ardhur në përfundim se kandidati që mori më së shumti pikë nga paneli intervistues për pozitën e Kryeshefit Ekzekutiv është z. Bedri Istrefi.

Bordi i Drejtorëve i Telekomit të Kosovës Sh.A i uron punë të mbarë në pozitën e tij të re Bedri Istrefi.

Komento: