Befason Hoxha i njohur, thotë se është haram të festohet dita e mësuesit

20:25 | 07 Mars 2019

Ai ka thënë se kush i feston këto festa del nga feja.

Data 7 mars është njëkohësisht edhe dita e mësuesit, ndërsa data 8 mars është dita e gruas.
Por, dikush po mendon se kjo festë nuk bën të festohet.

Hoxha nga Maqedonia, Rexhep Memishi i pyetur nëse bën të festohet 7 dhe 8 marsi, ai është përgjigjur prerë se këto festa janë të ndaluara.

Ai gjithashtu është shprehur se kush i feston këto festa del nga feja.

Video:

Komento: