Besimtarët muslimanë mblidhen në Mekë për ditët e fundit të ramazanit

21:27 | 02 Qershor 2019

Mijëra besimtarë mulimanë mbledhur në Mekë për ditët e fundit të ramazanit. Qyteti më i shenjtë i islamit është plot me pelegrinë në ditën e fundit të agjërimit për Ramazan.

Foto nga lartësia tregojnë numrin e madh të besimtarëve që kanë udhëtuar në Mekë për festime fetare.

Pelegrinët kanë ardhur nga e gjithë bota dhe janë mbledhur te Xhamia e Madhe si dhe në vende të tjera besimi

Komento: