Breshër të tillë nuk është parë kurrë, shkaktoi dëme të mëdha

20:37 | 21 Dhjetor 2018

Banorët nuk kishin parë prej kohësh një gjë të tillë.

Një stuhi e madhe breshëri ka goditur Sindey në Australi.

Pamjet tregojnë breshërinë në madhësinë e një guri që bie në tokë, ndërsa stuhia përfshiu vendin.

Kjo konsiderohet stuhia më e madhe e breshrit në Australi, që dëmtoi dritaret e shtëpive, çatitë dhe makinat.

Ndërsa stuhia u deklarua si një katastrofë për vendin dhe dëmet shkojnë në më shumë se 20 milionë dollarë.

Banorët e Sidney nuk kanë përjetuar stuhi të tillë në dekada.

Një stuhi breshëri e viti 1999 shkaktoi dëme me vlerë 1.7 miliardë dollarë.

Komento: