Brnabiq kështu shpreh mllefin për Ushtrinë e Kosovës

12:30 | 14 Dhjetor 2018

Kryeministrja e Serbisë, Ana Brnabiq ka folur pas votimti të UShtrisë së Kosovës, duke e quajtur ditën e sotshme të vështirë për vendin.

“Sot nuk është dita kur kontribuohet për stabilitetin e rajonit”, ka thënë Brnabiq.
Ajo e ka përshkruar ditën e sotme si një ditë të vështirë.

“Sot është një ditë e vështirë për mua dhe besoj se pa një rajon stabil. As Serbia nuk është stabile apo as edhe ndonjë shtet tjetër”, shtoi ajo.

“Është më mirë të flasim për bashkëpunim se sa të krijojmë barriera”, tha ajo.

Komento: