Buxheti i shtetit shpenzon 1 .6 milion euro për printerë e fotokopje me qira – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Buxheti i shtetit shpenzon 1 .6 milion euro për printerë e fotokopje me qira

12:39 | 02 Prill 2019

Institucionet e Kosovës do të shpenzojnë plot 1 milion e 650 mijë euro për shfrytëzimin e fotokopjeve dhe printerëve me qira për printim, fotokopjim dhe skanim.

E gjithë kjo shumë do të kushtojë vetëm për nivelin lokal, pa e përfshij edhe atë qendror, shkruan ORAinfo.

Agjencia Qendrore e Prokurimit (AQP), ka udhëhqur procedurën e prokurimit për marrjen em qera të shërmbieve të fotokopjeve dhe printerëve për printim.

Ky tender është ndarë në 6 loto dhe të gjitha lotot janë fituar nga vetëm dy kompani, Info Com dhe ART House.

ORAinfo posedon kontratat që AQP ka lidhur me kompanitë që do ofrojnë me qera shërbimet e fotokopjeve.

Kohëzgjatja e këtyre shërbimeve është 7 vjet duke filluar nga 1 prilli i këtij viti. /ORAinfo/

Loto 1, pjesë nga kontrata- Shfrytëzimi i fotokopjeve dhe printerëve me qira- Niveli lokal

Loto 2, pjesë nga kontrata: Shfrytëzimi i fotokopjeve dhe printerëve me qira- Niveli lokal

Loto 3, pjesë nga kontrata- Shfrytëzimi i fotokopjeve dhe printerëve me qera- Niveli lokal

Loto 4, pjesë nga kontrata- Shfrytëzimi i fotokopjeve dhe printerëve me qera- Niveli lokal

Loto 5, pjesë nga kontrata: Shfrytëzimi i fotokopjeve dhe printerëve me qera- Niveli lokal

Loto 6, pjesë nga kontrata- Shfrytëzimi i fotokopjeve dhe printerëve me qera- Niveli lokal

Komento: