Çka do të ndodh sot në Kosovë? – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Çka do të ndodh sot në Kosovë?

07:58 | 27 Dhjetor 2019

Ngjarjet kryesore të ditës në Kosovë.

Mbahet tryeza “Gjithëpërfshirja në arsim”, ku do të publikohet edhe raporti “Mos supozo nevojat e mia”. (Hotel “Sirius”, ora 10:00)

Këshilli Gjyqësor i Kosovës mban mbledhje. (Salla e takimeve të KGJK-së, ora 10:00)

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni mban konferencë. (Prokuroria e Shtetit, ora 10:00)

Bëhet nënshkrimi i marrëveshjes ndërmjet Komunës së Ferizajt dhe krerëve të bashkësive fetare për shpenzimet e varrimit. (Zyra e Kryetarit të Ferizajt, ora 10:00)

Ministria e Mbrojtjes mban konferencën e fundvitit. (Objekti i Ministrisë së Mbrojtjes, ora 11:00)

Kryesuesja e Kuvendit të Komunës së Ferizaj, Kristina Gashi-Bytyqi, mban konferencë. (Zyra e Kryetarit të Ferizajt, ora 11:00)

Inspektorati i Punës mban konferencë. (Aalla e konferencave “Orion”, ora 11:00)

Shënohet 330-vjetori i vdekjes së Pjetër Bogdanit. (Biblioteka Kombëtare, ora 12:00)

Grupi i çiklistëve nga Prishtina organizon një aktivitet simbolik “Mos i ngulfateni çiklistët”. (Sheshi “Adem Jashari”, ora 12:00)

Mbahet konferenca “Dimensionet e teatrit kosovar”. (Instituti Albanologjik, ora 12:00)

Mbahet tryeza “Kundër hyrjes së Shqipërisë në Jugosllavinë e Re – tendencë për krijimin e Serbisë së madhe”. (Lidhja e Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, ora 12:00)

Mban mbledhjen komemorative për jetën dhe veprën e Hysen Podrimçakut. (Teatri Kombëtar i Kosovës, ora 13:00)

Studentët e Kolegjit Universum organizojnë kampanjën “Dhuro edhe Ti”. (Kolegjin Universum, ora 13:30)

Komuna e Obiliqit mban eventin “Zgjedhja e sportistit vitit 2019“. (Shtëpia e Kulturës “Xhavit Haziri“ në Obiliq, ora 18:00)

Komento: