Deklarata e pavarësisë shpërndahet nëpër qytetet e Kosovës – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Deklarata e pavarësisë shpërndahet nëpër qytetet e Kosovës

09:40 | 16 Shkurt 2019

Deklarata që e shpalli Kosovën shtet niset për në shtatë qendrat kryesore.

Për nder të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, deklarata që e shpalli të pavarur Kosovën u nis nga Kuvendi i Kosovës, për në shtatë qendrat kryesore të Kosovës.

Të rreshtuar për një, ushtarët e gardës ceremoniale po qëndronin para deklaratës se pavarësisë për të nderuar atë.

Drejtori i protokollit të shtetit, Orhan Hajrizi tha se këto deklarata do të qëndrojnë deri të hënën në mënyrë që qytetarët të kenë mundësi të shohin nga afër këtë akt të veçantë të shtetit.

Deklarata e Pavarësisë u nis me siguri maksimalë, ku nën përcjelljen e policisë gjatë gjithë rrugëtimit do të mbërrijnë në destinacionet e caktuara.

Ndërsa, qyteti i parë ku do të mbërri deklarata e pavarësisë është vet kryeqyteti, pastaj qyteti i Mitrovicës, Gjakovë, Prizren, Gjilan, Pejë dhe Ferizaj.

Komento: