Deklaratë shokuese nga Coman: Nëse më ndodh kjo, pensionohem nga futbolli

00:12 | 11 Dhjetor 2018

Ylli i Bayern Munich, Kingsley Coman ka thënë se ai do të pensionohet nga futbolli nëse vazhdojnë lëndimet dhe ai ka vështirësi për të luajtur.

Ish lojtari i Juventusit është duke u përballur me lëndime të ndryshme që një kohë në Bayern, ndërkaq lëndimi i fundit është ai i ligamenteve në gju.

Ai ka bërë pesë paraqitje këtë sezon në të gjitha garat.

“Ishte një vit i vështirë. Kur e lëndoi vetveten, është fundi i botës për mua. Shpresojë që unë mos ta përjetojë atë që kam rikujtuar se mjaft është mjaft”.

“Nuk pranojë një operim të tretë-do të thotë se këmba e ime nuk është më ajo që ka qenë. Do të vazhdojë një jetë tjetër, një jetë prej anonimuesi”.

Komento: