Deputetët që votuan Gjykatën Specialen, ja ҫfarë u thotë Rexhep Selimi

18:31 | 13 Janar 2019

Sami Lushtaku dhe Rrustem Mustafa janë nisur për në Hagë.

E për këtë ka reaguar deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi.

Ai ka parashtruar një pyetje për të gjithë 82 deputetët që në vitin 2015 votuan pro Speciales.

“Çka keni për të thënë sot ju 82 deputetët që e votuat Specialen më 3 gusht 2015?

p.s. Sami e Rem – dalshi e ardhshi faqebardhë!”, shkruan Selimi. Shoqëruar me fotografinë më poshtë.

Komento: