Ditë zie sot në Shqipëri, kjo është arsyeja

09:14 | 10 Maj 2019

Sot do të këtë ditë zie në Shqipëri.

Këshilli i Ministrave të Shqipërisë ka shpallur ditën e sotme dite zie kombëtare në nderim të nëntetares Zarife Muharrem Hasanaj, rënë në krye të detyrës gjatë misionit të saj jashtë vendit.

Sipas këtij vendimi, në të gjitha institucionet shtetërore flamujt do të ulen në gjysmështizë dhe në orën 12:00 do të mbahet një minutë heshtje.

Komento: