Flet hoxha qe e dëtyroi një person ta shes viçin për të paguar varrimin e nënës – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Flet hoxha qe e dëtyroi një person ta shes viçin për të paguar varrimin e nënës

16:25 | 05 Shkurt 2019

Pas raportimi se një person është detyruar ta shes viçin për ta varrosur nënën e tij, ka ardhur edhe reagimi i hoxhës nga Vushtrria, Halil Avduli.

Ai ka reaguar në lidhje me rastin ku një të varfri i është kërkuar nga BIK-u në Vushtrri që të paguajë anëtarësinë në shumë prej 417 euro, nëse dëshironte që t’ia varrosnin nënën me ritet e besimit islam.

Sipas tij, ky nuk është rast i mirë nga ana e BIK-ut, mirëpo siç thotë ai, për gjendjen e qytetarëve nuk është përgjegjës BIK-u.

Ja postimi i plotë:

Për shoqërinë tonë emocionale qe manipulohet gjithherë ne prag te marrëveshje të madha, një reagim racional.

Sa është koeficienti i pagave dhe sa para janë ndare nga buxheti i Kosovës këtë vit për punëtorët e BIK-ut; profesorë, imam, muezinë dhe shërbyes tjerë të këtij institucioni?!
Pasi gjithë port(h)alet, duke filluar nga RTK sonte po merren më një rast varrimi të familja Beçiri.

Shumë lajmë sensacional i RTK-së, në minutat e parë të edicionit të lajmeve!!!Në vend se të gjykohet shteti për gjendjen e mjerueshme të qytetarit, gjykohet BIK-u.

Ky nuk është një rast i hijshem nga ana e BIK-ut mirëpo për gjendjen e mjerueshme të qytetarit nuk është përgjegjës BIK-u, por shteti.Viqin nuk ia ka ngrënë hoxha, por ata burra që ishin mbledhur mbrëmë në shtëpinë e Presidentit.

Sikur të kishte mbështetje nga shteti, zotëriu nuk do të ishte në gjëndje të mjerueshme, sa të mos mund të kryej ceremonitë mortore të nënës. Ngushëllime familjes.

Të shohim nëse Kryeministri i ndanë 15mije euro edhe kësaj familje, sikur që bëri për familjen Daci.
Në komunë nuk mund të kryen asnjë punë, nëse nuk e paguar tatimin e pronës.

Shaip Baxhaku

Komento: