Forca Ajrore shqiptare hap dyert për pilotët e Forcës së Sigurisë së Kosovës

10:12 | 21 Nëntor 2023
forca-ajrore-shqiptare-hap-dyert-per-pilotet-e-forces-se-sigurise-se-kosoves

Forca Ajrore shqiptare hap dyert për pilotët e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Kështu ka bërë të ditur ministri i Mbrojtjes së Shqipërisë, Niko Peleshi.

Peleshi në Facebook ka shpërndarë edhe disa fotografi derisa theksoi se pilotët e FSK-së do të ndjekin në Bazën Ajrore të Farkës programin e rifreskimit teorik dhe praktik të fluturimeve me helikopter, i detyrueshëm për ekuipazhet për të mbajtur reflekset e fluturimit.

“Forca Ajrore shqiptare hap dyert për pilotët e Forcës së Sigurisë së Kosovës.Pilotët e FSK-së do të ndjekin në Bazën Ajrore të Farkës programin e rifreskimit teorik dhe praktik të fluturimeve me helikopter, i detyrueshëm për ekuipazhet për të mbajtur reflekset e fluturimit”./Front Online

Komento: