Gianni Infantino rizgjedhet president i FIFA-s

12:33 | 05 Qershor 2019

Gianni Infantino është rizgjedhur si president i FIFA-s deri në vitin 2023.

Federatat e 211 anëtarëve të FIFA e vlerësoi atë fitues pa votim, ngase ishte i vetmi kandidat.

Infantino, një avokat 49 vjeçar zviceran, u zgjodh për herë të parë kryetar i FIFA-s në shkurt të vitit 2016 duke zëvëndësuar Sepp Blatter.

Blatter u detyrua të largohej nga puna pas hetimeve të korrupsionit dhe tani po vuan ndalimin gjashtë vjeçar.

Komento: