Gjuriq ka një kërkesë për ndërkombëtarët që lidhet me Prishtinën

13:24 | 12 Dhjetor 2018

Marko Gjuriq, ka një kërkesë për ndërkombëtarët në lidhje me Kosovën.

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre serbe për Kosovën, Marko Gjuriq i ka bërë thirrje komunitetin ndërkombëtar që të ndërmarrë hapa urgjente për siç ka thënë ai “t`i mbajtur armiqtë e stabilitetit dhe paqes në Prishtinë dhe “ta pengojnë në destabilizimin e të gjithë rajonit.

Gjuriq këto komente i bëri pas raportimeve se në shkollën fillore “Braça Aksiq”, në Lipjan ku mësojnë fëmijë nga komuniteti serb janë shkruar grafite “UÇK”, transmeton Klan Kosova.

Komento: