Hoti: Përfshirja e PSD-së në dialog, dekor që maskon legjitimitetin e koalicionit të PAN

15:04 | 08 Janar 2019

Shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti e komenton paraqitjen e delegacionit në Bruksel, ku më së shumti e ka goditur PSD-në e Shpend Ahemtit.

Hoti, e ka vlerësuar të dobët paraqitjen e sotme të delegacionit shtetëror të Kosovës në Bruskel.

Në një reagim të tij, Hoti thotë se kjo ekip është jolegjitim dhe ka premisa për të shkaktuar më shumë dëme.

Ai ka shkruar se ekipi negociator me përfshirjen e PSD-së është thjesht dekor që maskon legjitimitetin e koalicionit të PAN-it.

Statusi i plotë:

Paraqitja e Kosovës sot në Bruksel asnjëherë nuk ka qenë më e dobët, më jo legjitim dhe me premisa për të shkaktuar më shumë dëme.

Ky ekip negociator, me përfshirjen e PSD-së, është thjeshtë dekor për të maskuar mungesën e legjitimitetit të Koalicionit PAN.

Në këtë format si është, ky ekip nuk ka fuqi të marrë vendime apo të kundërshtoj, dhe as të punoj unik. Rrjedhimisht, nuk mund të mbrojë interesat tona.

Asnjëherë më parë nuk ka ndodhur që një delegacion i Kosovës të shkojë në Bruksel me qëllime kaq të paqarta dhe enigmatike sa ky ekip “negociator” dekorues.

Komento: