Hoti thotë se qytetarët kanë frikë nga dialogu me Serbinë

19:18 | 02 Mars 2019

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, Kosova ka dialoguar në Rambuje dhe Vjenë pa frikë, sepse i ka besuar lidershipit të vetë dhe partnerëve ndërkombëtarë.

Por sipas tij, sot ekziston frika tek qytetarët nga dialogu, siç thotë ai, frika vjen nga mungesa e besimit në lidershipin e Kosovës, përcjell ORAinfo.

Ky është postimi i plotë:

Kosova ka dialoguar në Rambuje dhe Vjenë pa frikë, sepse i ka besuar lidershipit të vetë dhe partnerëve ndërkombëtarë.

Por, sot ekziston frika tek qytetarët nga dialogu. Jo frikë nga partnerët tanë, sepse ata e kanë bërë të qartë se Kosova vendos vetë se çfarë marrëveshje do të nënshkruajë.

Por, frika e qytetarëve vjen nga mungesa e besimit në lidershipin institucional të Kosovës, në veçanti në Presidentin dhe ekipin dialogues. /ORAinfo/

Komento: