Humanisti Halil Kastrati dhuron live banesë në emisionin, fëmijët shpërthejnë në lot

22:40 | 19 Janar 2019

Gëzimi i shqiptarëve e ka një address. Ai është humanisti i madh, Halil Kastrati.

Ai ishte i ftuar në emisionin “OXYGEN”, me ç’rast gëzoi edhe një familje kosovare.

Halil Kastrati edhe të shtunën gëzoi një familje duke e bërë me banesë dhe duke ngjallë emocione edhe tek shikuesit si brenda emisionit, ashtu edhe tek ata në ekranit televizive.

Lot dhe emocione të shumta për nënën Luljeta Bajrami dhe fëmijët e saj, kur marrin surprizën për dhurimin e banesës së re.

Komento: