INTERPOL fut Kosovën në agjendë për t’u anëtarësuar

11:42 | 06 Mars 2019

Kosova futet në agjendë për tu anëtarësuar në INTERPOL.

Kosova edhe një herë ka aplikuar për t’u bërë pjesë e organizatës së sigurisë, Interpol.

Zëvendësministri i Brendshëm, Izmi Zeka ka thënë se me 31 janar është dorëzuar aplikacioni dhe se përveç kësaj ju është konfirmuar edhe hyrja në agjendë.

“Kërkesa jonë është pranuar dhe është konfirmuar se do të futet në agjendë”, është shprehur Zeka,

Ai ka thënë se janë duke krijuar një strategji që kësaj here mos të dështohet sikur vitin e kaluar.

“Kemi marrë mësim nga hera e kaluar. Do të komunikojmë më vendet që kanë abstenuar ose kanë votuar kundër. Do të vazhdojmë të punojmë” ka shtuar ai, njofton Klan Kosova.

Asambleja e Interpol sivjet do të mbahet në Santiago të Kilit në muajin tetor.

Komento: