Ja cilat vende do të mbesin nesër pa rrymë – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Ja cilat vende do të mbesin nesër pa rrymë

20:36 | 28 Dhjetor 2018

Mësoni se cilat janë vendet që do të mbesin nesër pa energji elektrike.

KEDS, ka njoftuar për orarin dhe vendet ku nesër (29 dhjetor) do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Në njoftim, KEDS tregon se arsyeja e vetme e ndërprerjes së rrymës janë punimet në projektet investive.

Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj …

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i linjës së re kabllovike.

Ndërprerje me kerkesë të palëve të treta.

Dhe në

NS 110/35/10 kV Peja:

Dalja 10 kV Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendi: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogana dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorit të ri.

Në rajonin e Ferizajt ndërprerje të rrymës do të ketë në

NS 35/10 KV Magurë:

Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc, Baincë, Shalë dhe Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet në projektin LP Drenica – Komoran.

Në rajonin e Mitrovicës rryma do të ndërpritet në:

NS 35/10 kV Mitrovica 2:

TS 10/0.4 kV Blinde e Vjeter Zhabar (Kodi: 71075012012) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-17:00

Vendi: Një pjesë e rrugës së Ulqinit.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçjet e reja shtëpiake.

Dhe në

NS 110/10 kV Skenderaj:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Klina e Epërme, L.Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigani, Radisheva, Qitakë, Leqina edhe Tërrnova.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i përçuesve dhe i transformatorëve të vjetër.

Kurse, në rajonin e Gjakovës, rryma do të ndërpritet në:

NS 35/10 kV Malisheva:

TS 10/0.4 kV Lagjja Limaj & Pompa e Bazendit (Kodi: 82082008011, 82082008009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendi: Lagjja Limaj dhe Pompa e Bazendit.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve sipas projektit “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2018“, LOT 7 Gjakova.

Dhe në

NS 35/10 kV Malisheva:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) 10:00 – 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Lidhja e kabllos, Zgjërimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2018“, LOT 7 Gjakova.

Dhe, në rajonin e Gjilanit ndërprerje të energjisë elektrike do të ketë në:

NS 35/10 kV Kllokot:

Dalja 10 kV Kllokoti (Kodi: 61065004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i linjës së re.

Komento: