Ja sa është pasuria e Halil Matoshit

14:36 | 06 Qershor 2019

Është mësuar edhe pasuria e Halil Matoshit.

Agjencia Kundër Korrupsion, tashmë ka filluar publikimin e pasurisë të gjithë zyrtarëve të lartë të shtetit

Këshilltari i kryeministrit Haradinaj, Halil Matoshi, pasuri të paluajtshme ka deklaruar një truall me vlerë 20 mijë eurove dhe një shtëpi 25 mijë euro e blerë nga kursimet dhe një kredi.

Matoshi nga pasuria e luajtshme nuk ka deklaruar asgjë, ashtu siç nuk ka deklaruar se sa para të gatshme i ka.

Ai ka një kredi me vlerë 7 mijë euro.

Nga të hyrat vjetore, përveç pagës si këshilltar Matoshi merr edhe 500 euro pagë mujore nga ‘AAB’.

Gjithashtu ai ka deklaruar edhe një pagë 600 euro të vajzës së tij e cila është në kontratë mbi vepër në RTK.

Komento: