Ja sa foshnja kanë lindur brenda 24 orëve në QKUK

09:55 | 19 Dhjetor 2018

Në Kliniken e Gjinekologjisë në QKUK gjatë 24 orëve të fundit kanë lindur gjithësejt 22 foshnje.

“Në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, ka pasur gjithsej 22 lindje, gjatë 24 orëve të fundit. Prej tyre, 15 janë meshkuj dhe 8 femra. Ndërsa një nënë ka lindur binjak.

5 lindje kanë qenë me operacion, përderisa 6 nëna kanë lindur për herë të parë”, thuhet në njoftimin për media.

Komento: