Ja sa milionë ka shpënzuar komuna e Drenasit për asfalt

09:54 | 14 Janar 2019

Komuna e Drenasit ka shpenzuar hiç më pak se 10 milionë euro për asfaltimin e rrugëve gjatë vitit 2018.

Gjatë vitit 2018 Komuna e Drenasit për ndërtim të rrugëve të reja ka arritur t’i shpenzojë hiç më pak se 10 milionë euro. Sipas zyrtarëve të Komunës gjatë këtij viti janë investuar në asfaltimin e 36 rrugëve pothuajse në të gjitha fshatrat e komunës së Drenasit, në ndërtimin e dhjetëra kanalizimeve, në renovimin e shkollave dhe në projekte të tjera

Rreth 10 milionë euro janë investuar në asfaltimin e 36 rrugëve pothuajse në të gjitha fshatrat e komunës së Drenasit për ndërtimin e dhjetëra kanalizimeve, për renovimin e shkollave dhe për projekte të tjera të parapara të realizohen në vitin 2018. Bekim Dobra, zëdhënës i Komunës së Drenasit, i tha “Zërit” se infrastruktura bazike ka qenë prioritet i Komunës për realizimin e projekteve kapitale.

“Komuna e Drenasit gjatë vitit që lamë pas ka përmbyllur me sukses në realizimin e projekteve nga lista e investimeve kapitale, gjithsej kanë përfunduar 36 rrugë të asfaltuara, ndërsa janë kryer edhe dhjetëra kanalizime, renovim të shkollave dhe të projekte të tjera të cilat kanë qenë të planifikuara”, ka thënë Dobra.

Sipas tij, për asfaltimin e rrugës në fshatin Gjergjicë janë investuar 40.648.00 euro, për asfaltimin e rrugës në fshatin Bytyq po ashtu janë investuar 36.715.50 euro, për asfaltimin e rrugës në fshatin Llapushnik me gjatësi prej 950 metrash dhe për ndërtimin e pjesës së nënkalimit me asfalt, si dhe për asfaltimin e rrugës në lagjen “Haxha”, janë investuar në vlerë të kontratës 29.083.00 euro, respektivisht 9.265.00 euro.

Komento: