Kalon në Komision Projektligji për Fondin Sovran, s’voton opozita

11:54 | 21 Nëntor 2023
kalon-ne-komision-projektligji-per-fondin-sovran,-s’voton-opozita

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka miratuar raportin me 47 amendamente për Projektligjin për Fondin Sovran.

Prezantimin e bëri deputetja e Listës Guxo, Jeta Statovci.

“Në kuadër të grupit punues kemi realizuar aktivitetin e nevojshëm për shqyrtimin e këtij projektligji. Në tërësi amandamentet kanë të bëjnë më shumë me riformulime ose ndërhyrje teknike. Mund të numërojmë diku 47 amendamente që janë” tha Statovci, raporton eo.

Këto amendamente kaluan me pesë vota, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, përderisa pozita nuk mori pjesë në votim.

Komento: