Kanë përfunduar përgatitjet e fundit për ceremoninë festive të transformimit të FSK-së në ushtri

18:45 | 13 Dhjetor 2018

Sot janë bërë përgatitjet e fundit për ceremoninë festive që do të mbahet me rastin e transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtri.

Kjo cermenoni do të mbahet me datën 14 dhjetor, nga ora 17:00 në objektin e Ministrisë së Forcës së Sigurisë.

Përpara kësaj ministrie janë vendosur flamujt e Kosovës dhe stema e Forcave të Armatosura.

Komento: