KEDS njofton se cilat qytete dhe fshatra nuk do të kenë rrymë për katër ditë – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

KEDS njofton se cilat qytete dhe fshatra nuk do të kenë rrymë për katër ditë

22:01 | 11 Qershor 2021

Qytetet e fshatrat ku do ketë reduktime të furnizimit me rrymë për katër ditë

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjetin energjetik në disa lokalitete nesër do të ketë ndërprerje të rrymës.

Nëpërmjet një komunikate për medie, KEDS ka bërë me dije edhe orarin e punës sipas rajoneve të vendit, teksa ka bërë me dije për reduktime për 4 ditë.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet – 12.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Barani (kodi: 53000002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Bërliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Ndërrimi i 2 shtyllave degëzimi për Baran të Epërm dhe Turjak të Epërme.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobille, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor.

2.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Babinmovci 1 (kodi: 15019005072) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Babinmofci.

Arsyeja: Punimet në rrjetin e tensionit të mesëm Babinmofc.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rogana (Frita) (kodi: 62000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rogana, Hodonovci. Novosella, Karaqeva, Behovitë dhe Katushnica.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtylla të reja – degëzimi Muhaxherëve.

13.06.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni (kodi: 40041002) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr.”Prizrenit “Saraishta,loshkobare, Llojza,Kosinë,Slivova,Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja: Bartja e Perqusve nga LP Betoni ana e shtimes ne shtyll te re SHB 12/1600

2.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koshare (kodi: 41046005) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Koshare

Arsyeja: Bartja e Perqusve nga LP Betoni ana e shtimes ne shtyll te re SHB 12/1600

14.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banja (kodi: 82082008) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (kodi: 82082006) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (kodi: 82082007) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellanica (kodi: 82082005) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnicë, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujmiri (kodi: 52000001) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Fabrika e kërpudhav , Rraci dhe Automekaniku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Farave (kodi: 52000010) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Fabrika e Farave.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gremniku (kodi: 52000011) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Volljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti – Klinë (kodi: 52000012) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Sheshi Mujë Krasniqi, rr. Dëshmoret e Kombit, rr. Mehdi Morina, rr. Osman Krasniqi dhe rr. Skender Rexhepi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (TMK) (kodi: 15019005) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet:Llazarevë, Raskova, Bakshi, Milloshevë, Babimoc dhe Gracë.

Arsyeja: Punime në rrjetin e mesëm Babinmofc.

Verejtje: Dalja do të ndalet vëtëm kur kërkohet siguria e 100% me degëzimet e 10kV.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Lagjja e Kuvajtit (kodi: 14000005037) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: : Lagjja e Kuvajtit

Arsyeja: Instalimi i Buhollcit dhe Termometrit në transformator

14.06.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04kV Zabel i Ulët te shkolla (kodi: 16100005038) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabel i Ulët- te shkolla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J25 Mati 1 (kodi: 19000025) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K., “3B Projekti”sh.p.k, NP”Krapi -com”-Faik Krapi, “Morina -IB”, HPK”Premium Construction”, SHPK”Lirimi&ACL”-Hysen Haxhaj, Abakos 1 dhe Arti group, Rojal shpk.-Arber Kryeziu, Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K,

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

3.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 2 (kodi: 16100002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja: Punimi i lidheseve dhe energjizimi I kabllove te reja

14.06.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J36 Soliterat (kodi: 19000036) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Soliterat D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtin a e Re.

Arsyeja: Lidhëja e 6 kabllove 10(20) kV dhe energjizimin e kabllove të sistemit Hyrje-Dalje

15.06.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04kV Zabel i Ulët te shkolla (kodi: 16100005038) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabel i Ulët te shkolla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Komento: