KEK: Miniera asnjëherë nuk ka operuar më mirë dhe më sigurt – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

KEK: Miniera asnjëherë nuk ka operuar më mirë dhe më sigurt

20:14 | 23 Tetor 2020

KEK njofton opinionin se miniera këtë vitë ka arritur rezultatet më të mira që nga pas lufta dhe rezultatet janë evidente. Njëherit edhe niveli i sigurisë në punë dhe operime ditore është në shkallën më të lartë të mundahme! Prandaj ju sigurojmë se gjendja në minierën e KEK-ut është më stabile se asnjëher me parë.

Ndërsa sa i përket raportimeve në disa media kinse ka djegje të qymyrit tash e 10 ditë! Kjo nuk është e vërtet. Në fakt djegje të vogla të qymyrit ne sipërfaqe të ndryshme ndodhin që nga fillimi i operimeve në vitin 1954 sepse kjo është pjesë normale e procesit në të gjitha minierat e hapura!

KEK për hirë të së vërtetës shpalos foto të çastit nga miniera Sibovc Jug-Perendim!

Me respekt,

Departamenti për Marrëdhënie
me Publikun dhe Komunitete.

KEK

Komento: