Keni menduar për dhuratën e Vitit të Ri? – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Keni menduar për dhuratën e Vitit të Ri?

14:12 | 29 Dhjetor 2018

Bëhuni ‘babadimër’ për më të dashurit tuaj, ndryshoni jetën e tyre duke u bërë dhuratat më të këndshme për fundvit.

Linda Premium Rezidencë vjen me dhuratën me të mirë për Vitin e Ri.

Ky kompleks gjigant po ndërtohet me standardet më të larta të ndërtimit, duke e bërë kështu kompleksin më madhështor që po jetësohet në zemër të Prishtinës.

Linda Premium Residence po jetësohet me hapa të shpejt dhe banesat tashmë po shiten me intensitet të lartë.

E për këtë Vit të Ri dhuratë më të mirë e që është domethënëse për tërë jetën pa dyshim se është banesa në Linda Premium Residence, e cila vjen me formë të veçantë financimi.

Pas një bashkëpunimi mes Al Trade Center dhe NLB Bankë, ju mund të financoni banesën e ëndrrave për më të dashurit tuaj në formë afatgjate pa u shqetësuar.

Tani mund të bleni banes në këtë kompleks gjigant, më këste mujore përmes bankës deri 20 vite pa hipotek. /ORAinfo/

Për të marrë më shumë informata se si të bëni dhuratën më të mirë për vitin e ri, kontaktoni në:

080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, 049/318-676

info altradecenter com

altradecenter com

Komento: