Këta janë deputetët shqiptarë qe nuk morën pjesë në votimin e Ushtrisë

15:35 | 14 Dhjetor 2018

Kosova tani ka ushtrinë e saj. Kuvendi i Kosovës me shumicë votash i ka thënë PO transformimit të FSK-së në ushtri.

Gjatë votimit të Ushtrisë së Kosovës sot në seancë ishin prezent 107 deputet dhe 13 prej 120 deputetëve kanë munguar në seancë.

KALLXO.com, merr vesh se deputetet që nuk kanë qenë në sallë sot janë 10 deputetët e Listës Serbe, Slobodan Petrovic, pa grup, Saranda Bogujevci nga Lëvizja Vetëvendosje dhe Rafet Rama, i cili është në pritje për zëvendësimin të Nezir Çoçaj nga Partia Demokratike e Kosovës.

Rafet Rama është në pritje për tu bërë deputet si zëvendësim i Nezir Çoçaj, por Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ende nuk ka mundur ta bëjë zëvendësimi pasi nuk ka mandat.

Komento: