Këtë person kush e ka parë,lajmëroni policinë – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Këtë person kush e ka parë,lajmëroni policinë

14:10 | 24 Janar 2020

Kush e ka parë këtë person lajmërojeni policinë, po kërkohet për vr’asje.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është: Besnik ( Elez) Balaj i lindur me 29.03.1958 në fshatin Isniq-Deçan.

I pandehuri është i kërkuar për veprën penale: Vr’ asje nga hakmarrja

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Komento: