Këto janë monedhat e reja 100 dhe 200 euro – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Këto janë monedhat e reja 100 dhe 200 euro

20:39 | 22 Janar 2020

Janë prezantuar monedhat e reja 100 dhe 200 euro.

Banka e Gjermanisë në Frankfurt ka prezantuar bankënotat e reja 100 dhe 200 euro.

Bankënotat e reja do të kenë një siguri të lartë dhe do të hyjnë në qarkullim menjëherë.

Bankënotat e reja janë vlerësuar si shumë të bukura krahasuar me të vjetrat.

Komento: