Këto janë vendet në të cilat nuk do të ketë rrymë – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Këto janë vendet në të cilat nuk do të ketë rrymë

18:19 | 30 Shtator 2019

Do të ketë reduktime në disa vende.

KEDS njofton se do të ketë ndërprerje të rrymës në këto vende.

KEDS nëpërmjet një komunikate për media ka njoftuar konsumatorët se ndërprerjet e rrymës do të bëhen për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

01.10.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepajë, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Gjilani

1.

Nga TS 35/10kV Gjilani | do të ndërprehet:

Dalja 10kV Uglari (Kodi: 60060016) prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Vendet: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxht, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca (Kodi: 61067010) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Beguncë, Lubishtë, Shosharë, Letnicë, Vernakollë dhe Lagja Arifaj.

Arsyeja: Rregullimi i ndërprerësit të fuqisë 10 kV.

3.

Nga TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: një pjesë e Shtimes, Qesta Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Mitrovica

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofci, Mazhiqi, Rashani, Tërstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaçanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Peja

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi, Qeskova.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Prizreni

1.

Nga TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Gjakova

1.

Nga TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pataqani (Kodi: 82000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

02.10.2019

Prizreni

1.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restalica (Kodi: 30036002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja: Rregullimi i pozitave të ndërprerësve dhe ndarësve.

2.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharri ll (Kodi: 30036003) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr. e Dëshmorëve, Rr. e Restelicës, Rr. e Brodit, Rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri dhe Policia.

Arsyeja: Rregullimi i pozitave të ndërprerësve dhe ndarësve.

3.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharri l (Kodi: 30036005) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanta mjeksisë familjate, Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc.

Arsyeja: Rregullimi i pozitave të ndërprerësve dhe ndarësve.

4.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rematex (Kodi: 30036010) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rematex.

Arsyeja: Rregullimi i pozitave të ndërprerësve dhe ndarësve.

5.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 15:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërsteci I Ulët, Krsteci I Naltë, Rrenci, Ferma, TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Rregullimi i pozitave të ndërprerësve dhe ndarësve.

6.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellobradi (Kodi: 30036008) prej orës 16:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxë e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja: Rregullimi i pozitave të ndërprerësve dhe ndarësve.

7.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana (Kodi: 30036007) prej orës 17:00 deri ne ora 18:00

Vendet: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxë e Sharrit, Zgatar, Zym Ii Sharrit, afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja: Rregullimi i pozitave të ndërprerësve dhe ndarësve.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova l do të ndërprehet:

Dalja 10kV Banesat e reja (Kodi: 15018020) prej orës 09:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Banesat e reja.

Arsyeja: Demontimi i kthinës 10 kV.

02.10.2019

Punime në projekte investive

Pejë

1.

Në TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 09:00 deri në ora 10:00 si dhe prej orës 16:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxhë, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e rrjetit nga shtyllat e vjetra në shtyllat e reja.

2.

Në TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Gjocaj (Kodi: 5300000730) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Gjocaj.

TS 10/04 kV TS Jasiq (Kodi: 5300000739) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Jasiqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e rrjetit nga shtyllat e vjetra në shtyllat e reja.

Prishtina

1.

Në TS 110/10(20) kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Hoxhovit (Kodi: 14000005025) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Hoxhovit.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorit.

Mitrovica

1.

Në TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00 deri në ora 10:00 si dhe prej orës 16:00 deri në ora 17:00

Vendet: Klinë e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik Banjë, Surigan, Radishevë, Qitakët, Leqinë dhe Tërrnovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorit.

2.

Në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Qubrel (Kodi: 74000005065) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjja Qubrel.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorit.

3.

Në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet: TS 10/0.4 kV TS Sahagrlla (Kodi: 74000005020) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjja Qubrel.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorit.

Punime me kerkesë të palëve treta

Ferizaj

1.

Në TS 35/10 kV Ferizaj ll do të ndërprehet:

Dalja10 kV Kosovapetroli (Kodi: 40041003) prej orës 09:00 deri në ora 11:00.

Vendet: Ferizaj:rr.”G.Terbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave.

03.10.2019

Punime nga KOSTT

Në NS35/10)kV Prishtina III do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Qytetza Pejton 2 (Kodi: 10011001) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Përparimi (Kodi: 10011002) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Radio Kosova (Kodi: 10011003) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Fakulteti Filozofik(Kodi: 10011004) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Nr.6 C7 (Kodi: 10011005) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Blloku 1 Dardania (Kodi: 10011006) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Fuad Pashë Dibra (Kodi: 10011007) prej 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Mikro 1 (Kodi: 10011008) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Kurrizi (Kodi: 110011009) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Mikro 6 (Kodi: 10011010) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Dardania Bll IX (Kodi: 10011011) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Pallati i Shtypit (Kodi: 110011012) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Hoteli Grand (Kodi: 10011013) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Dispeqingu, (Kodi: 110011014) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV TermokosiKodi: 10011015) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Mikro 3 (Kodi: 10011016) prej orës 00:00 – 00:30

Dalja 10 kV Ben-af Konvikti (Kodi: 110011017) prej orës 00:00 – 00:30

Vendet: Një pjesë e Qytezës Pejton, një pjesë e Dardanisë duke përfshirë Ngrohtoren, Postën e Kosovës, pjesën më të madhe e Ulpianës, Fakulteti Filozofik, Qendra e studenteve dhe Salla e Sporteve 1 Tetori, Radio Kosova, Pallati i Shtypit, Hotel Grand etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafostacionit të ri, punime nga KOSTT-i.

Komento: