Këto lagje të Prishtinës do të mbesin pa rrymë nga ora 09:00 deri në ora 21:00 – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Këto lagje të Prishtinës do të mbesin pa rrymë nga ora 09:00 deri në ora 21:00

08:22 | 26 Nëntor 2020

KEDS po vazhdon t’i maltretoi qytetarët e Prishtinës duke ua ndërprerë rrymën për orë të tëra nën arsyetimin se po punohet në rrjet.

KEDS-i ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike në Prishtinë dhe komunat tjera.

Ndërprerja e energjisë elektrike do të bëhet gjatë ditës, shkruan ORAinfo.

Ky është njoftimi i KEDS:

26.11.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J25 Mati 1 (kodi: 19000025) prej orës 01:00 deri në ora 02:00

Vendet: TS Lagjja Spitalit 1, Lagjja Spitali 2, TS Kaëa, TS Royal, TS Pozhegu Brothers, TS Global Construction, TS Morina –IB, TS Burimi Comerce, TS Besa Comerce, TS Fatlindi, TS Arti dhe TS Krapi.

Po ashtu rryma do të ndalet edhe në Korën e Diellit 2.

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 (kodi: 11000014) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Kodra e Diellit 2.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Komento: