Kjo është gjendja e pacientëve me COVID-19 në spitale dhe QKUK – Ora Info Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet

Kjo është gjendja e pacientëve me COVID-19 në spitale dhe QKUK

11:02 | 15 Janar 2022

43 pacientë me COVID po trajtohen në ShSKUK

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë janë 43 pacientë të konfirmuar pozitivë me COVID-19 dhe 28 të tjerë post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 35 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive është i shtrirë një pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 13 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 8 pacientë

Spitali i Prizrenit,6 pacientë ‘

Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë

Spitali i Ferizajt, 5 pacientë

Komento: