Kjo është lista e plotë e konfiskimeve të deritanishme në veri

23:25 | 25 Shtator 2023
kjo-eshte-lista-e-plote-e-konfiskimeve-te-deritanishme-ne-veri

Policia e Kosovës ka prezantuar mjetet dhe arsenalin e armëve të konfiskuara në veri të vendit.

Në faqen e Facebookut, policia ka publikuar edhe listën e plotë të konfiskimeve të deritanishme.

Ndër të tjera, në listë thuhet se është konfiskuar sasi shumë e madhe e municionit të kalibrit të ndryshëm.

Policia e Kosovës ka prezantuar mjetet dhe arsenalin e armëve të konfiskuara në veri të vendit.

Në faqen e Facebookut, policia ka publikuar edhe listën e plotë të konfiskimeve të deritanishme.

 

 

 

Komento: