Kjo është ndotja e ajrit në kryeqytet

10:45 | 06 Dhjetor 2018

Prishtina po vazhdon të përballet me ajër te ndotur.

Me uljen e temperaturave, Prishtina ballafaqohet me një mjegull dhe ajër tmerrësisht të dëmshëm.

Kjo paraqitet nga matjet që bëhen në kohë reale nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, shkruan lajmi.

Sot, sipas matjeve të fundit gjendja e ajrit është me koeficient të ndotjes 93 PM, i pranueshëm për personat që nuk vuajnë ndaj ndonjë sëmundje, por i dëmshëm për personat e ndjeshëm.

Komento: