Kjo ishte deklarata e Genc Cakajt për bashkimin e Kosovë – Shqipëri

10:19 | 11 Janar 2019

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta nuk e dekretoi për ministër të jashtëm kosovarin Gent Cakaj.

Gent Cakaj në nëntor të vitit të kaluar kishte folur rreth bashkimit eventual të Kosovës dhe Shqipërisë.

I pyetur se a duhet bashkuar Kosova me Shqipërinë ai kishte thënë se duhet shikuar mënyra se si mund të bëhet bashkëpunimi mes dy shteteve.

Për më shumë, shikojeni videon.

Komento: